FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft zondagmiddag overtuigend gewonnen van Excelsior Rotterdam. Op Sportpark Schreurserve werd het 5-2. Joran Pot en doelpuntenmaakster Van Ginkel zijn blij met de overwinning.

Joran Pot zag een wedstrijd met twee gezichten. "De eerste helft was heel goed", begint Joran Pot. "De tweede helft was wat minder. Misschien was het het klein beetje gemakzucht, maar het was ook de derde wedstrijd in de week. Ook hebben we veel gewisseld, dus het is misschien van alles wat. Maar uiteindelijk hebben we de drie punten en daar gaat het om. Ik ben blij met de overwinning."

Lees de reactie van Danique Van Ginkel onder de afbeelding.

64188481 FC Twente Large v2
Van Ginkel scoort de 3-0.

Danique van Ginkel scoorde haar tweede doelpunt in haar carrière, nadat ze afgelopen woensdag haar eerste maakte. "Ik mocht weer eens mee in de aanval en de bal kwam voor mijn voeten", zegt de middenveldster. "Ik schoot volgens mij prima binnen, ik ben blij met de goal. Het maakt me niet uit wie er scoort, als we maar winnen. Vandaag hebben we vijf verschillende doelpuntenmaaksters, dat laat zien dat bij ons echt iedereen kan scoren. Dat ga je vooral zien wanneer we de grote kansen creëeren."

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.