Eerste selectie

FC Twente incasseerde zaterdag in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam een late treffer (1-1), waardoor het genoegen moest nemen met een punt. Lees de terugblik van Lars Unnerstall en Sem Steijn, en bekijk de reactie van Max Bruns.

FC Twente kwam tegen Sparta Rotterdam moeizaam tot kansen, maar brak de ban uiteindelijk via een strafschop van Sem Steijn. Hij leek tot de blessuretijd de matchwinner te worden. "Sparta is een heel stugge ploeg, die verdedigend heel compact staat. Daar moet je dan doorheen spelen en dat is best lastig. Dan hoop je eigenlijk dat er een bal goed valt, waardoor je snel op voorsprong komt", zegt Steijn over de wedstrijd tegen de Rotterdammers. "Dat gebeurde helaas niet. Dan ga je soms een beetje tegen jezelf spelen en dat maakt het lastig."

Tekst gaat verder onder de foto's

TWESPA 20
TWESPA 21

"Slecht gevoel"

Doelman Lars Unnerstall, die zijn doel schoon leek te houden tegen Sparta Rotterdam en in het begin van de tweede helft nog een knappe redding had op een inzet van Mohamed Nassoh, houdt een 'slecht' gevoel over aan het duel. "Als je met een voorsprong de blessuretijd in gaat, moet je de overwinning over de streep trekken. We deden dit niet goed. We moeten dat slimmer doen en niet proberen per se nog een doelpunt te maken", aldus de goalie. Hij zag dat FC Twente veelvuldig de bal had, maar daar weinig uit kon halen. "Als je kijkt naar de kansen was het gelijkwaardig."

Interview v3

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.