Eerste selectie

Jan Streuer blijft ook komend seizoen verbonden aan FC Twente. Streuer heeft zijn contract bij FC Twente verlengd tot 1 juli 2025.

Jan Streuer trad in de zomer van 2020 als technisch directeur in dienst bij FC Twente. Tot juli 2023 vervulde Streuer deze functie bij de club, waarna Arnold Bruggink zijn rol overnam. Streuer is sinds die tijd actief gebleven bij FC Twente en maakt ook komend seizoen deel uit van het technisch management.

Jan Streuer: “Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Twente en werk prettig samen met de mensen binnen de club. De rol die ik heb bevalt me prima en het is fijn dat we met FC Twente ook in het nieuwe seizoen weer in Europa spelen. De club is ambitieus, dat past bij mij, en ik wil mijn bijdrage blijven leveren.”

“Het is mooi dat Jan ook komend seizoen aan FC Twente verbonden blijft en we van zijn kennis en ervaring gebruik kunnen blijven maken”, vertelt Arnold Bruggink. “Het is heel fijn om met Jan samen te werken en hij speelt binnen het voetbalbedrijf een belangrijke rol.”

 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.