Issam El Maach heeft een nieuw contract getekend bij FC Twente. De 24-jarige doelman heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis bij FC Twente die loopt tot medio 2027 met de optie voor nog een seizoen.

DSC01879 v2
DSC01883
DSC01913
DSC01983

 

“Ik ben bezig aan mijn derde jaar bij FC Twente, mijn toekomst zie ik hier”, vertelt Issam El Maach. “Ik ben op mijn plek bij FC Twente en heb gemerkt dat ik hier een betere keeper ben geworden, ik ben sterker, rustiger en volwassener geworden. Bij FC Twente heb ik goede keepers om me heen. We zijn relaxed en goed met elkaar en gunnen elkaar alles. Ik heb nog geen volledig seizoen bij een eerste elftal gespeeld en dat hoop ik in de toekomst bij FC Twente te bereiken. De club heeft vertrouwen in mij en dat voelt goed.”

Arnold Bruggink: “Issam is een talentvolle keeper die de komende seizoenen de kans krijgt bij FC Twente zich verder te ontwikkelen. Ondanks zijn jonge leeftijd is Issam een persoonlijkheid en verbinder in de groep. We hebben er vertrouwen in dat hij verder zal groeien als keeper. ”

Over Issam El Maach
Issam El Maach (Heerlen, 1 februari 2000) speelde in de jeugdopleiding voor Helmond Sport/VVV-Venlo, Vitesse en Ajax en debuteerde in 2021 voor RKC Waalwijk in de Eredivisie. In de zomer van 2022 stapte El Maach over naar FC Twente.

DSC02010
DSC02113
DSC02352

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.