FC Twente Vrouwen

Huiskes-Kokkeler wordt de komende seizoenen de auto- en leasepartner van FC Twente Vrouwen. Bij de start van een nieuw voetbalseizoen hoort nieuw vervoer voor FC Twente Vrouwen. Deze week heeft Huiskes-Kokkeler met trots gloednieuwe SEAT Ibiza’s geleverd aan de speelsters van FC Twente.

FCT Vrouwen 14
FCT Vrouwen 16

"We zijn verheugd om samen met de hoofdsponsor Reggeborgh Foundation een bijdrage te kunnen leveren aan de sportieve prestaties van FC Twente Vrouwen”, vertelt Jan Willem Jansen, Directeur Lease. “Namens team Huiskes-Kokkeler wensen we de speelsters veel succes het komende seizoen en heel veel veilige kilometers.”

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “We hebben een duurzame relatie met Huiskes-Kokkeler. We zijn er trots op dat we de samenwerking kunnen uitbreiden en Huiskes-Kokkeler nu ook auto- en leasepartner is van FC Twente Vrouwen. Als Noaber staat Huiskes-Kokkeler altijd klaar voor de club.”

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met tien vestigingen in Twente en de Achterhoek is Huiskes-Kokkeler dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Van de verkoop of leasing van auto’s en bedrijfswagens, het onderhoud, service en schadeherstel, tot aan laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Ook voor autoverhuur, leasing van (elektrische) fietsen of het ombouwen en inrichten van bestelauto’s is Huiskes-Kokkeler hét adres.

FCT Vrouwen 4
FCT Vrouwen 7
FCT Vrouwen 8
FCT Vrouwen 3

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.