Scoren in de wijk

Scoren in de wijk organiseert ook activiteiten speciaal voor senioren. Een voorbeeld daarvan is 'Heya de Keu! - Op visite bij FC Twente’.

bg 39
bg 45
bg 46
bg 68
bg 73
bg 74
bg 76
bg 77
bg 8
bg 26
bg 35
bg 14

Woensdag werden 50 senioren uit Enschede in De Grolsch Veste verwelkomd. Een samenwerking met Zorgcentrum de Posten, de Zonnebloem, Sportclub Enschede. Sportakkoord Enschede, Samen1Enschede en supportsvereniging FCT De Lutte.

Supportersbus FCT De Lutte

De senioren werden opgehaald met de supportersbus van de kersverse supportersvereniging FCT De Lutte. Tijdens het bezoek kregen de senioren een rondleiding door De Grolsch Veste, brachten ze een bezoek aan het museum, was er een kleedkamersessie met het mobiele museum 'De Schatkist' en werd de ochtend afgesloten met een gezamenlijke lunch bij Sportclub Enschede. Hier hebben de senioren kennis kunnen maken met 'seniorensporten' zoals Walking Football, Biljarten en Jeu de Boules. 

Over twee weken komt er een groep senioren uit Enschede en De Lutte naar De Grolsch Veste. Dit is een samenwerking met Liberein, SV Glanerbrug en SV De Lutte. Eerder ontvingen we in De Grolsch Veste senioren uit Markelo en Goor en Delden, dit werd georganiseerd in samenwerking met de regionale supportersvereniging Markelo Goor en Delden.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.