Eerste selectie

Voor de reservecompetitie speelde FC Twente maandagmiddag tegen sc Heerenveen, het duel dat werd gespeeld op Sportpark Skoatterwâld van de Friese club, eindigde in een 3-4 zege.

53535097 FC Twente

Heerenveen kwam na acht minuten op 1-0, maar Denilho Cleonise zorgde met twee treffers dat FC Twente na twintig minuten op 1-2 voorsprong stond. Vaclav Cerny was vanaf elf meter succesvol en kort daarna Dmitiris Limnios (1-4). Vijf minuten voor rust kwam Heerenveen terug via Stevanović. Na een doelpuntrijke eerste helft duurde het na rust even voordat de goals vielen. Met nog een klein kwartier te spelen benutte Heerenveen een strafschop (3-4).

sc Heerenveen - FC Twente 3-4 (2-4)

08' Musaba 1-0
14' Cleonise 1-1
21' Cleonise 1-2
32' Cerny 1-3 pen.
34' Limnios 1-4
40' Stevanović 2-4
77' Akujobi 3-4 pen.

Opstelling FC Twente: Van der Gouw, Troupee, Driezen (46' Donald), Pierie (60' El Messaoudi), Geypens (46' Stacie), Staring, Bosch, Cerny, Limnios, Ugalde, Cleonise (82' Wehmeyer).

Foto's: Orange Pictures