Hatrans Logistic Services is vanaf heden Premium Partner van FC Twente. Hatrans tekent een contract voor drie seizoenen. Het bedrijf gevestigd in Oldenzaal is al vele jaren verbonden aan de club, waarbij onder andere diverse lounges en ruimtes in De Grolsch Veste de naam van Hatrans dragen. Vanaf 1 juli heeft Hatrans haar sponsorcontract uitgebreid en treedt het voor het eerst toe tot de top van de sponsorpiramide.

Wilko Pierik, Managing Dirrector Hatrans Logistic Services: “Van het fanatieke vak in Het Diekman tot Vak P, TOS, en business seats in de Grolsch Veste. Sinds mijn 16e probeer ik geen thuiswedstrijd te missen. Hatrans Logistic Services is ook al jarenlang trouwe sponsor van FC Twente. Sinds februari dit jaar ben ik Algemeen Directeur van Hatrans uit Oldenzaal. Naast onze Premium Seats zijn we nu voor minimaal 3 jaar lid van de Supportgroep geworden. Hier kan ik met mijn vrouw of goede zakenrelatie de wedstrijd in een uitermate exclusief karakter volgen. De Supportgroep loge is een fantastische ruimte voor het creëren en onderhouden van business to business contacten, topdienstverlening en daarnaast exclusieve bijeenkomsten.”

 

“We zijn trots te melden dat Hatrans Logistic Services de komende drie seizoenen Premium Partner van de club is.” aldus Martijn Hoogstoevenbeld, Financieel en Operationeel Directeur. “De naam van Hatrans is al vele jaren zichtbaar op diverse ruimtes in het stadion waaronder de Hatrans Lounge, Hatrans Plaza, Hatrans Home en Hatrans Kantine. Het is mooi dat ze het sponsorpakket nu uitbreiden met het toetreden tot de Supportgroep. Hatrans is, na Looping en Cerriva, de derde partij die deze zomer toetreedt als Premium Partner en er zullen er binnenkort nog enkele volgen. Allemaal sterke regionale merken met veelal een landelijke en soms internationale uitstraling. Trots dat deze allemaal als Partner aan de club worden verbonden.”

 

Over Hatrans Logistic Services
Hatrans Logistics Services is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 45 jaar ervaring en gevestigd in Oldenzaal. Een persoonlijke partner voor wegtransport, zeevracht en luchtvracht wereldwijd, inclusief de benodigde douanedocumenten. Een dynamische organisatie waarin zeer ervaren medewerkers het fundament vormen. Hatrans onderscheidt zich vooral door de snelle en directe manier van communiceren en creativiteit in het vinden van oplossingen. Daarnaast heeft iedere klant een vast contactpersoon. ‘Die betrokkenheid is belangrijk gaf Wilko Pierik aan, want de transportwereld is een prijsvechtersmarkt. Als bedrijf moet je er bovenop willen zitten en niet voor één gat te vangen zijn. Wat dat laatste betreft, is het grote wereldwijde netwerk van Hatrans een enorme meerwaarde.

Premium Partner Hatrans 2022 2025 fct 2