Business

GGM Gastro en FC Twente hebben het stersponsorschap opengebroken en verlengd tot 2026. Beide partijen tekenden in De Grolsch Veste de vernieuwde overeenkomst. Hierdoor is GGM Gastro, Europese marktleider voor grootkeukenapparatuur en accessoires, ook de komende twee seizoenen Stersponsor van FC Twente. Het bedrijf, met haar hoofdvestiging in Ochtrup, blijft zo heel zichtbaar rondom de thuiswedstrijden van FC Twente.

1. Verlenging GGM x FCT 2024
2. Verlenging GGM x FCT 2024

Marcus Inan, Eigenaar van GGM Gastro International: “De afgelopen drie jaar waren zeer succesvol en we zijn trots op de resultaten die we samen hebben behaald. Deze verlenging van ons stersponsorschap benadrukt niet alleen onze toewijding aan FC Twente, maar ook onze gedeelde visie op groei en vooruitgang. We kijken ernaar uit om de komende seizoenen voort te bouwen op ons gezamenlijk succes.”

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: Onlangs hebben we in De Grolsch Veste het contract met GGM Gastro verlengd tot 2026. We zijn er echt trots op dat een internationaal bedrijf als GGM Gastro aan de club verbonden blijft. Na drie mooie seizoenen ziet GGM Gastro de meerwaarde van een partnership bij FC Twente en we gaan de komende twee seizoenen door op de lijn die we gezamenlijk hebben ingezet. Daarbij is het de ambitie om samen te blijven groeien.”

GGM GASTRO

GGM Gastro is de Europese marktleider in het verkopen van apparatuur voor de horeca. Door het vergemakkelijken van het werk van de horecaondernemer, zorgt GGM Gastro ervoor dat deze zijn passie zo comfortabel mogelijk uit kan oefenen. De zoektocht naar de beste producten met de laatste trends en innovaties maakt dit bedrijf een voorloper in de markt. Daarbij heeft GGM Gastro een heel breed assortiment, waarbij nagenoeg alle horeca apparatuur vanuit voorraad geleverd kan worden.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.