FC Twente Vrouwen

Future of Twente en FC Twente zetten de samenwerking in seizoen 2024-2025 voort. Na drie seizoenen als hoofdsponsor blijft de stichting zo officieel aan de club verbonden. Wel wordt het partnership op een andere wijze geactiveerd.

Suzan Veldhuis, voorzitter van Future of Twente, is blij met de hernieuwde samenwerking. “Het vrouwenvoetbal heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt en we willen daar graag aan blijven bijdragen. Het team staat aan de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal en heeft als zodanig een voorbeeldfunctie. We zien bij de wedstrijden veel jonge meiden in het publiek die opkijken naar de speelsters. Zij kunnen hen dan ook inspireren en motiveren om hun eigen dromen na te jagen en doelen te stellen. Iets dat wij ook nastreven met onze activiteiten.”

Bijdrage aan een genderdivers bedrijfsleven

Future of Twente zet zich in voor meer genderdiversiteit in het Twentse bedrijfsleven. Door in gesprek te gaan met bedrijven en door activiteiten te organiseren voor vrouwen uit de regio, wil Future of Twente daar een bijdrage aan leveren. Voorbeelden van activiteiten zijn het mentorprogramma en het Step Up Event. De verbinding met FC Twente Vrouwen speelt hierin voor ons een belangrijke rol. “Als club weet FC Twente veel Twentse bedrijven te bereiken en aan zich te binden. Ook wij willen die bedrijven bereiken. We willen komend jaar dan ook graag met FC Twente onderzoeken hoe we onze visie en missie meer kunnen inbedden in onze samenwerking met FC Twente.”

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.