Eerste selectie gaetwe

FC Twente heeft zondag drie punten gepakt tegen Go Ahead Eagles: 2-1. Vijf minuten voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Cordoba. Lang bleef deze stand op het bord staan, totdat Ricky van Wolfswinkel op aangeven Manfred Ugalde in de 78ste minuut binnen kopte (1-1). Even later was het opnieuw Ugalde die aan de basis stond van de 1-2, hij legde de bal terug op Ramiz Zerrouki die heerlijk binnenschoot. Het bleek het beslissende doelpunt te zijn.

Go Ahead Eagles - FC Twente 1-2 (1-0)

39' Cordoba 1-0
78' Van Wolfswinkel 1-1
83' Zerrouki 1-2

Gele kaart: Zerrouki (FC Twente)

Opstelling Go Ahead Eagles: Hahn, Lucassen, Nauber, Kramer, Idzes, Brouwers, Lidberg (76' Mulenga), Rommens (87' Berden), Oratmangoen (87' Ross), Deijl, Cordoba (76' Botos).

Opstelling FC Twente: Unnerstall, Troupee (74' Ugalde), Propper (88' Dumic), Van Wolfswinkel, Vlap (88' Bosch), Oosterwolde, Limnios (58' Misidjan), Zerrouki, Sadilek, Hilgers, Rots (58' Cerny).