Eerste selectie hamtwe

In aanloop naar de UEFA Conference League-wedstrijd van donderdag in Stockholm tegen Hammarby IF blikte trainer Joseph Oosting vooruit op de Europese avond.

image00003 v24

FC Twente begint met een 1-0 voorsprong aan de return. Om 20.00 uur wordt er donderdagavond afgetrapt in de Tele2 Arena. “Wij moeten ons focussen op onze manier van voetballen”, liet Joseph Oosting weten voorafgaand aan de training in de Zweedse hoofdstad. “Wij willen snel het spel verleggen en als we dat goed doen kunnen wij denk ik weer veel kansen creëren. Ik verwacht dat de spelopvatting van Hammarby morgen redelijk hetzelfde is als afgelopen week. Ik denk dat ze dat goed doen, een goede verdedigende organisatie neerzetten en vanuit de counter toeslaan.”

FC Twente is naar Stockholm gekomen om een plek te veroveren in de derde voorronde. “FC Twente heeft vorig jaar een heel mooi seizoen gehad, daar hoort Europees voetbal bij. Wij krijgen deze dagen ook de dingen mee, maar wij moeten ons focussen op het voetballen en dat gaan wij doen. Ook zonder onze supporters denken we dat we er een mooie wedstrijd van kunnen gaan maken.”

Hammarby IF – FC Twente is donderdag (20.00 uur) live te zien op Veronica.

image00007 v10

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.