Eerste selectie

Dinsdag speelt FC Twente weer in De Grolsch Veste. Drie dagen na het thuisduel met PEC Zwolle komt nu sc Heerenveen naar Enschede. De vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Na het gelijke spel tegen PEC Zwolle wacht dinsdagavond alweer een nieuw thuisduel. “Fijn dat we direct weer aan de bak kunnen”, geeft trainer Joseph Oosting aan. “Uit de wedstrijd tegen Zwolle hebben we de goede dingen gehaald en de mindere dingen aandacht gegeven. Dan laad je je alweer snel op voor Heerenveen. Dat is ook wat we graag willen, veel wedstrijden spelen.”

sc Heerenveen
De Friese club ging zaterdag keihard onderuit tegen in de uitwedstrijd tegen AZ (9-1). “In die wedstrijd konden ze in de eerste helft goed mee met AZ en hadden ze ook voor kunnen staan”, vervolgt Oosting. “Dan komt er een kantelpunt in de wedstrijd en krijg je een geflatteerde uitslag. Heerenveen zal gemotiveerd zijn dinsdag een goed resultaat te behalen. Heerenveen heeft een goede ploeg, ze spelen dapper en met lef.”

Younes Taha
FC Twente kan de komende tijd niet beschikken over Younes Taha. De aanvaller liep zondag tijdens de training een blessure op, een breuk in zijn scheenbeen.

FC Twente – sc Heerenveen, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.