Scoren in de wijk

De maand februari is ook voor de projecten van Scoren in de wijk ten einde gekomen. Februari stond vooral in het teken van afsluiting en nieuwe beginnen. 

Heya de Keu!

Voor de heren van Heya de Keu! in Haaksbergen is de eerste officiële interne competitie ten einde gekomen. Op de finaledag waren er nog 4 spelers in de race voor de titel. De finale ging uiteindelijk tussen Leo Siemerink en Herman Bossewinkel. Laatstgenoemde ging deze finale met een minieme voorsprong in en wist deze te verdedigen, waardoor hij als winnaar van het groene biljartlaken stapte. 

Inmiddels is de volgende interne competitie van start gegaan, en strijden de 15 deelnemers om de volgende titel. Wie zal Herman van de troon stoten?

Supporter van elkaar

De groep van Supporter van elkaar in Hengelo heeft in februari hun traject feestelijk afgesloten. Hierover heeft u al eerder meer kunnen lezen. Ook zijn in februari weer nieuwe groepen van start gegaan in de verschillende steden van Supporter van elkaar. Dit traject gaan we weer met goede moed in. 

Passend Sporten

In het teken van de Olympische Winterspelen hebben de deelnemers van Passend Sporten een schaatsclinics gevolgd bij Ijsbaan Twente. De kinderen hebben hier leren schaatsen en verschillende leuke spelletjes/oefeningen gedaan. 

Hiernaast is er afgelopen week een prachtige korte film verschenen over een van de deelnemers aan Passend Sporten. Deze is terug te vinden op de verschillende kanalen van FC Twente en FC Twente, scoren in de wijk.  

Vol goede moed en vol passie kijkt Scoren in de wijk uit naar de maand maart. 

03022022 Heya de Keu!
03022022 Anders inburgeren
04022022 Supporter van elkaar
08022022 Passend Sporten