club

FCTwente.nl is verkozen tot Website van het Jaar. Dit is vandaag bekend geworden. In de categorie Voetbalclubs hield de website van FC Twente de andere Eredivisieclubs achter zich. Een prachtige waardering voor ons digitale huis, dat afgelopen jaar samen met onze partner Cube werd gerealiseerd en deze zomer met de nieuwe app is gelanceerd.

Cube uit Oldenzaal is sinds dit jaar de digitaal partner van FC Twente: "Fijn dat onze gezamenlijke inspanningen worden beloond door een professionele jury en dat de FC Twente website is verkozen tot de beste in zijn categorie!"

Afgelopen periode kon een stem worden uitgebracht in 40 categorieën. Alle websites werden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen uitgereikt: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken, hier eindigde FC Twente op een eerste plaats. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen, hier eindigde FC Twente op een derde plek.

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt georganiseerd door Emerce Marketing en uitgereikt aan de beste websites van Nederland.