FC Twente Vrouwen ajavrtwevr

Na de winst van afgelopen week op PSV werd FC Twente opnieuw de koploper in de competitie, de derde play-off wedstrijd is de wedstrijd tegen Ajax Vrouwen. In Amsterdam startte FC Twente met opstelling als de week ervoor. In de 14e minuut kwam FC Twente knap op voorsprong met een doelpunt van Fenna Kalma op aangeven van Renate Jansen, 0-1. Toen kreeg de ploeg meer grip op de wedstrijd en scoorde in de 33e minuut Anna-Lena Stolze de 0-2. Ajax kwam nog voor rust met het antwoord en scoorde de 1-2. In de tweede helft bleef FC Twente fel en haalde daarmee de overwinning over de streep.

PAG20210404 1219OP

FC Twente Vrouwen behaalt daarmee 7 punten uit 3 wedstrijden in de play-offs en staan bovenaan in de Pure-Energie Eredivisie Vrouwen. De return tegen Ajax staat op vrijdag 14 mei om 20.00 uur op het programma, locatie Sportcampus Diekman in Enschede.