FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagmiddag een oefenduel gewonnen van PSV. Op De Herdgang werd met 0-1 gewonnen.

IMG 1431

FC Twente was de eerste helft de bovenliggende partij. Na een paar mogelijkheden kreeg Dhont na een klein half uur de grootste kans op de voorsprong. In een vloeiende aanval werd Van Ginkel bereikt die Dhont vond op ongeveer tien meter afstand, maar haar schuiver ging net voorlangs. Na nog een paar Twentse aanvallen werd er alsnog niet gescoord en werd met een 0-0 ruststand de kleedkamer weer opgezocht.

In de tweede helft, met drie nieuwe krachten in het veld, ging FC Twente weer op zoek naar de voorsprong. Die werd gevonden na een kwartier spelen. Een perfecte corner van Olislagers werd binnen gekopt door Te Brake, waarmee ze FC Twente op voorsprong zette. In de eindfase zocht PSV wat meer naar de gelijkmaker, maar deze werd niet gevonden waardoor FC Twente het oefenduel in Eindhoven met een overwinning afsloot.

Opstelling FC Twente Vrouwen: De Jong, Everaerts, Auée,  Carleer (82’ Dijkstra), Olislagers (60’ Boshuizen), Van Ginkel, Kaptein (46’ Van Dooren), Peddemors (46’ Te Brake), Rijsbergen (46’ Ziemer), Dhont (60’ Stolze), Jansen.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.