FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft dinsdagavond de voorbereiding met een overwinning afgesloten. ACV Assen werd met 0-4 verslagen.

cd67ea18 b0fd 40a1 a57c 791dc6d7b361
DSC04862 2
DSC04939 2
DSC04997 2
DSC05020 2

In het duel had FC Twente het meeste de bal, maar bleven grote kansen in het begin uit. Pas na een kleine 30 minuten scoorde Daniela Galic met een fraai afstandsschot de 0-1. Het betekende haar eerste treffer in het shirt van FC Twente. Verdere aanvallen leverden wel dreiging op, maar doelpunten bleven verder in de eerste helft uit.

De tweede helft schoot FC Twente uit de startblokken en stond het binnen twee minuten 0-2. Jaimy Ravensbergen tikte van dichtbij binnen en verdubbelde de score. Even later scoorde Ravensbergen haar tweede, nadat Daniela Galic na een fraaie actie de bal klaarlegde voor de spits. Jette Wiefferink tekende vlak voor tijd voor de 0-4 en zette daarmee de eindstand op het scorebord.

ACV Assen - FC Twente Vrouwen 0-4 (0-1)

• 30' 0-1 Daniela Galic
  • 47' 0-2 Jaimy Ravensbergen
  • 55' 0-3 Jaimy Ravensbergen
  • 90' 0-4 Jette Wiefferink

Opstelling FC Twente Vrouwen: Vissers (46' Bussman), Everaerts (46' Oudenampsen), Koster (75' Booij), Bormans, Wiefferink (66' Bijvank), Verdaasdonk, Proost (77' Wiefferink), Galic (66' Brendel), Andradóttir, Ravensbergen, Ivens.

d2f1599b 3c46 4a77 88ce 8bc4f3aacd28 v2