FC Twente Vrouwen twevrajavr

Afgelopen zondag won FC Twente Vrouwen in de play-offs van Ajax (1-2), direct een week later staat vrijdagavond (20.00 uur) de return op het programma, thuis op Sportcampus Diekman. Rieke Dieckmann blikt vooruit op de return tegen Ajax. De wedstrijd is live te zien op ESPN.

"Zoals we hadden verwacht, was het een pittige wedstrijd. We moesten vechten tot de laatste minuut, maar het goede gevoel van de winst was het vechten helemaal waard," zegt Rieke Dieckmann trots. Vrijdag verwacht Dieckmann wederom een spannende wedstrijd. "Voor Ajax is het de laatste kans om in de race te blijven voor het kampioenschap, dus zij zullen alles geven wat ze hebben. Wij zijn niet de ploeg waar de druk bij ligt, dus wij willen genieten van deze laatste drie wedstrijden. We moeten dezelfde energie als vorige week in de komende wedstrijd steken." 

Voor elkaar werken is volgens Dieckmann de sleutel tot het succes "Als ik zie dat iedereen uit het team alles voor elkaar doet, dan lever je zelf ook sneller de energie. Buiten het veld kan ik zelf verlegen zijn, maar ik werk ontzettend hard op het veld en ik hoop dat ik met mijn plezier op het veld bij kan dragen aan een positief verloop van de wedstrijd."