FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen speelt vandaag op Sportcampus Diekman in Enschede de inhaalwedstrijd tegen vv Alkmaar, aanvang 17.00 uur. De wedstrijd kon onlangs door de sneeuwval geen doorgang vinden en dit duel wordt vandaag ingehaald.

Na vijftien wedstrijden is FC Twente Vrouwen nog altijd koploper in de Vrouwen Eredivisie. Afgelopen speelronde werd met 2-1 verloren bij Fortuna Sittard en dat betekende voor de ploeg van trainer Joran Pot het eerste puntenverlies van dit seizoen. Ajax Vrouwen volgt op de ranglijst met twee punten minder. Afgelopen vrijdag speelde FC Twente Vrouwen voor de kwartfinale van de beker tegen Fortuna Sittard en verzekerde zich dankzij een goal van Bente Jansen in de slotminuut (2-1) van de halve finale. 

vv Alkmaar speelde afgelopen vrijdag ook een bekerduel, maar strandde in de kwartfinale. Op eigen veld werd verloren van de beloftenploeg van PSV (0-1). In het weekend van 15/16 april de komende beker tegenstander van FC Twente Vrouwen. Voor de competitie verloor Alkmaar recentelijk van Telstar (1-2) en ging het onderuit in Den Haag bij ADO (5-0). Begin vorige maand werd een punt behaald tegen Feyenoord (0-0). 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.