FC Twente Vrouwen

Stichting GOAL en FC Twente Vrouwen slaan de handen ineen. Het team van FC Twente wordt ambassadeur van Stichting GOAL en gaat haar medewerking verlenen aan sportactiviteiten voor bewoners van De Twentse Zorgcentra. Zondagmiddag wordt de samenwerking op een speciale manier afgetrapt.

Afgelopen jaren verleende FC Twente Vrouwen reeds haar medewerking aan sportactiviteiten op bijvoorbeeld ’t Bouwhuis in Enschede. Dat gaat de komende jaren een vervolg krijgen. De  samenwerking wordt op een bijzondere wijze gestart. Zondag voorafgaand aan FC Twente Vrouwen - Feyenoord in De Grolsch Veste verzorgen bewoners van De Twentse Zorgcentra samen met de speelsters de line-up.

Sander Boschker Toernooi

FC Twente heeft reeds met Stichting GOAL op verschillende vlakken een samenwerking. Zo wordt sinds 2005 samen met hen het Sander Boschker toernooi gehouden. Jaarlijks nemen de spelers van de eerste selectie gezamenlijk met bewoners van De Twentse Zorgcentra deel aan het toernooi. Komende week staat er een nieuwe editie van het Sander Boschker toernooi op de agenda.

Over Stichting GOAL

Stichting GOAL staat voor 'Scoren vóór en mét mensen die een zorgbehoefte hebben'. Voor mensen met een beperking en ouderen met een zorgbehoefte ondersteunt Stichting GOAL recreatieve activiteiten. Zo zorgt Stichting GOAL dat zij zelf kunnen (blijven) scoren!

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.