Eerste selectie vittwe

FC Twente heeft zondagmiddag een mooie overwinning behaald op Vitesse. In Arnhem won de ploeg van trainer Ron Jans met 1-4. Robin Pröpper (2x), Ricky van Wolfswinkel en Michel Vlap zorgde voor de Twentse treffers.

20210919 Vitesse FCT 20681

Robin Pröpper opende na drie minuten met een kopbal de score in het Gelredome en vlak voor rust zorgde Ricky van Wolfswinkel vanaf de strafschopstip voor de 0-2. Na tien minuten in de tweede helft scoorde Pröpper opnieuw, voor de verdediger al weer zijn vierde treffer van het seizoen. Na een uur spelen stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord in het Gelredome nadat Michel Vlap zijn eerste goal voor Twente scoorde. Direct daarna deed Vitesse via Darfalou nog wat terug (1-4). In het laatste deel van de wedstrijd veranderde, ondanks de kansen, niets meer aan de stand. Een mooie zege voor FC Twente, de drie punten gaan mee naar Enschede en dat werd gevierd met meegereisde supporters.

Donderdag komt FC Twente opnieuw in actie, dan komt AZ naar Enschede. De wedstrijd in De Grolsch Veste begint om 21.00 uur.

Foto's: Bas Everhard & OrangePictures