Eerste selectie tweham

Donderdagavond wordt in De Grolsch Veste de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Om 20.00 uur wordt er in de voorronde van de UEFA Conference League afgetrapt tegen Hammarby IF.

In aanloop naar het Europese treffen een overzicht met supportersinformatie.

Houd de trappen vrij om boetes te voorkomen
Vorig seizoen, na de thuiswedstrijden tegen Čukarički en Fiorentina, hebben we van de UEFA forse boetes gekregen. Niet alleen voor het gooien van bekers op het veld, maar ook omdat tijdens de wedstrijd supporters op de trappen stonden. Dit moeten we voorkomen.
Na overleg met Vak-P en de trommelaars hebben we voor de trommelaars een plaats op het vak gecreëerd, zodat zij niet op de trappen hoeven te staan.  We vragen iedereen om de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel op te volgen. We rekenen op ieders medewerking om boetes voor FC Twente te voorkomen.

Pendelbussen
Zonder parkeerkaart kun je niet parkeren in de directe omgeving van De Grolsch Veste. Vanaf het parkeerterrein van de Universiteit Twente rijden donderdag pendelbussen naar De Grolsch Veste.

Parkeren
Donderdag is het niet mogelijk te parkeren op de Lonnekerbrugstraat. Deze weg is ook afgesloten voor fietsers.

Nieuwe scanapparatuur bij toegangspoorten
Afgelopen maand is de scanapparatuur in de toegangspoorten bij De Grolsch Veste vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat je de barcode op de kaart op een andere manier moet laten scannen. Je stapt voortaan eerst het poortje in, scant vervolgens de kaart, waarna je door het poortje loopt. De scan zit niet meer aan de buitenzijde van de kast.

 

Scan tickets

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.