Supporters

Met ingang van het seizoen ‘22/’23 introduceert FC Twente in samenwerking met TOTO het programma TOTO Rugdekking. Een programma om meespelen met TOTO leuk te houden en de risico’s van gokken bespreekbaar te maken.

Waarom TOTO Rugdekking?
FC Twente en TOTO zijn sinds 2020 trotse partners. Sinds het opengaan van de online kansspelmarkt is er echter veel veranderd. Het aanbod is breder en je kan live inzetten. Dat is leuk voor spelers, maar er kleven ook risico’s aan. FC Twente vindt het daarom belangrijk om samen met TOTO verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om het bespreekbaar maken van de risico’s van gokken. Meespelen moet namelijk leuk blijven voor iedereen.

Wat doen we?
Met TOTO Rugdekking willen FC Twente en TOTO via diverse activiteiten bijdragen aan een veilige spelomgeving voor deelnemers aan sportweddenschappen. Rugdekking geeft niet alleen informatie, maar voorziet ook concrete tips en tools door middel van bijvoorbeeld kennissessies onder de noemer Responsible Gaming. Op die manier wordt niet alleen meer bewustwording gecreëerd onder deelnemers aan sportweddenschappen over wat verantwoord speelgedrag is, maar kunnen mensen ook inschatten wanneer het niet goed dreigt te gaan bij anderen – en indien nodig ingrijpen. Meespelen moet namelijk leuk blijven voor iedereen.

Voetbal en TOTO zijn al sinds 1957 verbonden. Met TOTO Rugdekking houden we het samen leuk voor iedereen die meespeelt.