Scoren in de wijk

De FC Twente Cup, onderdeel uitmakend van het landelijke programma MDT Community Champions, is zaterdag groots afgesloten met een feestelijke dag met deelnemers van alle deelnemende clubs.

Na een traject van 16 weken, waarbij deelnemers zich hebben ingezet voor hun eigen wijken en gewerkt hebben aan persoonlijke doelstellingen is dit traject officieel afgerond. 

Met een gezamenlijke bijeenkomst met alle deelnemende clubs aan het Community Champions/MDT project is dit traject afgesloten. De teams van alle clubs die de meeste punten hebben verzameld streden op deze laatste afsluitende bijeenkomst tegen elkaar. Punten konden verzameld worden door het organiseren en uitvoeren van buurtbijdrages, de aanwezigheid bij verschillende activiteiten en workshops en het behalen van persoonlijke doelstellingen. 

De deelnemers aan de FC Twente Cup zullen op 22 juli een certificaat als bewijs van deelname ontvangen voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente - Schalke 04. Over een aantal maanden zal er een nieuw traject opgestart worden met nieuwe deelnemers en nog meer leuke workshops en activiteiten. 

09072022 MDT
09072022 MDT
09072022 MDT
09072022 MDT