Fanstore Supporters

De Fanstore bij De Grolsch Veste is vanaf zondag 29 januari, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, weer geopend. De Fanstore gaat komende zondag vanaf 09.45 uur open. Alleen de reeds aanwezige voorraad kan worden verkocht, extra thuisshirts en trainingspakken worden komende weken geleverd. Zodra die binnen zijn communiceren wij daarover.

De Fanstore in de Enschedese binnenstad blijft dicht en de online Fanstore zal met ingang van het nieuwe seizoen weer beschikbaar zijn.

Voor supporters die vragen hadden over eerder gekochte producten en zich afgelopen periode reeds hebben gemeld bij de Fanstore, gaat de winkel al eerder open. Zij kunnen woensdag 25 januari (van 10.00 uur tot 17.00 uur) en donderdag 26 januari (van 10.00 uur tot 19.00 uur) al terecht in de Fanstore bij De Grolsch Veste. Op vertoon van het bestelbewijs of kassabon kunnen wij hen dan helpen. Er vindt op 25 januari en 26 januari nog geen reguliere verkoop van artikelen plaats. We kunnen op die dagen alleen mensen helpen die nog openstaande bestellingen en retouren hebben van voor de sluiting in december.

Openingstijden Fanstore
De Fanstore bij De Grolsch Veste is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op wedstrijddagen is de Fanstore van 2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd geopend.