Eerste selectie twefey

Trainer Ron Jans en doelman Lars Unnerstall blikken na afloop van het bekertreffen met Feyenoord (2-1) met een goed gevoel terug op de wedstrijd. "We hebben het met zijn allen gedaan", aldus uitblinker Unnerstall.

FC Twente Feyenoord beker 1
FC Twente Feyenoord beker 3
FC Twente Feyenoord beker 4
FC Twente Feyenoord beker 5
FC Twente Feyenoord beker 6
FC Twente Feyenoord beker 7

Jans: “Het was een strijd, er werd veel geduelleerd en er moest veel gelopen en geschakeld worden. Ik heb genoten van de instelling van de spelers, de wissels, de manier waarop de jongens aan de kant staan en hoe we terugkomen en de wedstrijd ook nog beslissen. Normaal trainen we gericht op een wedstrijd van 90 minuten, maar niet op 120 minuten. Dan moet je karakter tonen. En als je dan wint, voel je die vermoeidheid toch een stuk minder. We hebben er enorm voor geknokt en zijn gewoon hartstikke blij.”

Unnerstall: "Met zijn allen gedaan"

Aan de kant van FC Twente hield Unnerstall knap stand in het doel. “Het is altijd een leuke avond als je een ronde verder komt in de beker”, zegt de goalie, die na afloop veel complimenten kreeg voor zijn optreden. “We hebben het met het hele team gedaan. Ik pak er een paar, maar Giovanni scoort, Manfred scoort, Denilho legt ‘m perfect klaar en Jayden had een geweldige redding op het laatst. Het was mooi geweest als we dit met 30.000 man hadden kunnen vieren.”