FC Twente Vrouwen

Ella Peddemors heeft haar handtekening gezet onder een nieuw contract bij FC Twente. De 19-jarige middenvelder speelt ook de komende twee seizoenen voor FC Twente Vrouwen.

Ella Peddemors tekende in 2019 haar eerste profcontact bij FC Twente Vrouwen. Sindsdien maakt de geboren en getogen Enschedese deel uit van de selectie. Voordat ze de overstap maakte naar FC Twente speelde ze in Enschede voor Avanti en cvv Sparta. Vorig seizoen behaalde Peddemors met FC Twente Vrouwen de landstitel en ook dit seizoen strijdt de ploeg mee om de prijzen.

Hecht team
“Ik ben super blij met dit nieuwe contract. Ik heb nu al heel veel zin in de komende jaren”, vertelt Ella Peddemors enthousiast over haar verlenging. “Ik zit heel goed bij FC Twente en voel me hier prima. Bij deze club wil ik me verder ontwikkelen en zoveel mogelijk spelen. We hebben een heel hecht team en we spelen het voetbal dat goed bij mij past.”

Belangrijker worden voor het team
“Op persoonlijk vlak wil ik ook graag nieuwe stappen maken”, vervolgt Peddemors. “Na mijn blessure van afgelopen seizoen ben ik weer helemaal terug en speel ik gelukkig weer veel. Deze lijn wil ik doortrekken en belangrijker worden voor het team. De komende week maak ik deel uit van de selectie van Jong Oranje. Voor mij is het een mooi doel om komende tijd vast bij deze selectie te blijven.”

Vaste waarde
Technisch Manager René Roord: “We zijn heel erg blij dat Ella haar contract heeft verlengd. Na een periode van lang blessureleed presteert Ella inmiddels weer zeer behoorlijk. Ze is een vaste waarde in ons elftal met veel potentieel richting de toekomst.”

DSC00872