FC Twente Vrouwen

Ella Peddemors maakt de overstap naar VfL Wolfsburg. De 21-jarige middenvelder tekent een driejarig contract. Peddemors wordt komend seizoen verhuurd aan FC Twente Vrouwen en zal zich in de zomer van 2025 bij de selectie van de nummer twee van Duitsland voegen.

“Het is super mooi dat ik de stap kan maken naar Wolfsburg”, begint Ella Peddemors. “Ik heb er een goed gevoel bij gekregen, het is een grote en mooie club. Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk om nog een jaar bij FC Twente te zijn. Veel wedstrijden spelen, minuten maken en dan daarna de stap maken naar Wolfsburg.”

Ella Peddemors tekende in 2019 haar eerste profcontract bij FC Twente Vrouwen. De geboren en getogen Enschedese zal gaan beginnen aan haar laatste seizoen bij FC Twente. “Ik heb een super tijd gehad hier”, gaat ze verder. “FC Twente is mijn club en het gaat lastig zijn om de club na komend seizoen te verlaten. Maar ik heb er altijd van gedroomd om bij een grote club als Wolfsburg te spelen. Nu ga ik me richten op het volgende seizoen, ik heb er veel zin in.”

Technisch Manager Rene Roord: "Ella gaat grote stappen zetten in haar carrière, vandaar zijn we uiteraard heel blij dat ze komend seizoen nog voor FC Twente speelt. Ze is een belangrijke speelster voor ons met haar dynamiek en scorend vermogen."

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.