FC Twente Vrouwen

Ella Peddemors en Kim Everaerts maken deel uit van de voorlopige selectie van Oranje Vrouwen onder de 20 voor een tweedaagse stage in Zeist. Ook neemt het team volgende maand in Frankrijk deel aan de Sud Ladies Cup. Op 15 en 16 juni komen de speelsters bijeen op de KNVB Campus. Van 19 tot en met 29 juni volgt het toernooi in Frankrijk. Beide activiteiten maken onderdeel uit van de voorbereiding op het WK in Costa Rica in augustus.

Tijdens de Sud Ladies Cup staan voor Oranje Vrouwen Onder 20 drie wedstrijden te wachten. Op 21 juni speelt Oranje in het Franse Aubagne tegen Mexico, vijf dagen later tegen Frankrijk en op 28 juni tegen de Verenigde Staten.

WK in Costa Rica

Het WK voor speelsters onder de 20 jaar wordt gehouden in Costa Rica. Nederland speelt in de groepsfase tegen Japan, de Verenigde Staten en Ghana. De eerste wedstrijd is op donderdag 11 augustus.

Oranje onder 16

FC Twente-speelsters Bibi van Engen, Lotte Masseling, Eva Oude Elberink en Suus Verdaasdonk maken deel uit van de voorselectie van Oranje onder 16. Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar komt vanaf 8 juni vier dagen bijeen voor een trainingsactiviteit, die wordt afgesloten met een oefenduel tegen Duitsland op 11 juni in Nordhorn.