FC Twente Vrouwen

Elena Dhont (25) blijft verbonden aan FC Twente Vrouwen. De Belgische aanvalster tekent een contract tot de zomer van 2024.

Elena Dhont heeft na een jaar blessureleed een fit seizoen achter de rug. 'Het is fijn om veel minuten te krijgen en daardoor het team te helpen', zegt Dhont. 'We gaan weer strijden in de Women's Champions League en we hebben de KNVB beker gewonnen. Volgend jaar wil ik met FC Twente Vrouwen weer om de prijzen spelen. Daarnaast wil ik mezelf ontwikkelen en, na mijn blessure, fysiek nog sterker worden. Ik zie me dat bij FC Twente doen.'

Technisch Manager Rene Roord: 'Ik ben blij dat we het contract van Elena hebben kunnen verlengen. Ze heeft zich het afgelopen seizoen na een langdurige blessure echt weer doorontwikkeld. Ze is belangrijk geweest in veel wedstrijden."

Elena Dhont (Lochristi, 27 maart 1998), begon met voetballen bij SV Zaffelare. Na de overstap naar KAA Gent Ladies belandde ze in 2020 bij FC Twente Vrouwen. Dhont maakte in 2022 deel uit van de EK-selectie van de Belgian Red Flames, het Belgische vrouwenelftal.

DSC09640
DSC09681
DSC09733
DSC09775
DSC09840

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.