FC Twente Vrouwen

Vanmiddag tekenden Elena Dhont en Inge Tijink hun nieuwe contract bij FC Twente Vrouwen. Dhont en Tijink verlengden hun verbintenis dat nu loopt tot medio 2023.

“Ik heb mijn plezier in voetbal hier weer helemaal gevonden”
Elena Dhont (24) is vanaf het seizoen 2020-2021 actief voor FC Twente Vrouwen. Na een lange blessure staat ze sinds maart weer op het veld. “Het belangrijkste voor mij is dat ik blessurevrij blijf. Gelukkig heb ik mijn plezier in voetbal hier weer helemaal gevonden”, vertelt Dhont. “Ik hoop nu een bijdrage te kunnen leveren aan de ploeg. Vorig seizoen heb ik de Women’s Champions League gemist vanwege mijn blessure, dus ik kijk er enorm naar uit om daar in het nieuwe seizoen te kunnen voetballen. Dat is een ervaring die niet veel speelsters meemaken.”

Technisch Manager René Roord: “Elena is na een lange blessure weer terug en heeft zich al redelijk gemanifesteerd de laatste weken. Onze verwachting is dat ze komend seizoen van heel veel waarde zal zijn.”

‘FC Twente is nog altijd mijn club’
Inge Tijink (22) kwam in 2020 over van Borussia Bocholt en begint aan haar derde seizoen bij FC Twente Vrouwen. “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en ik ben blij met het vertrouwen. FC Twente is nog altijd mijn club.”

René Roord: “Inge is een keepster met de juiste instelling en ontwikkelt zich erg goed. We hebben de verwachting dat ze deze ontwikkeling doorzet.”

DSC04021
DSC04048
DSC04498
DSC04472