Business

De Badzaak is de komende twee seizoenen Premium Partner van FC Twente. De Badzaak was al jaren verbonden aan de club en breidt nu haar sponsorcontract uit om nog zichtbaarder te zijn bij de club. Met de toetreding van De Badzaak heeft FC Twente haar ‘elftal’ Premium Partners compleet.

De Badzaak is gekenmerkt door haar exclusieve assortiment en richt zich op een persoonlijk ontwerp, design producten en realisatie tot in detail. Sinds 2014 is De Badzaak gevestigd in Harderwijk en werkt vanuit daar landelijk voor haar klanten. De missie van De Badzaak is om van iedere badkamer de mooiste kamer van het huis te maken.

Youri de Vries, Eigenaar de Badzaak: “We zijn blij om Premium Partner te worden bij FC Twente. Wij opereren als bedrijf landelijk en in die strategie past het partnership met FC Twente ook. Onze ambitie is om klanten persoonlijk te begeleiden in het traject; van een passend ontwerp tot een verfijnde uitvoering tot in detail. Inspiratie kan opgedaan worden in de showroom in Harderwijk van ruim 650 m2 waar meerdere badkameropstellingen te vinden zijn in diverse stijlen. Hiermee willen we onze klanten inspireren. Ons team staat klaar om een volledig ontwerp op te stellen, passend bij de ruimte en de wensen van de klant, of het nou gaat om een badkamer, woonvloer of wellness-ruimte. Aan de hand van het ontwerp kan de volledige installatie door heel Nederland met eigen vakmensen uitgevoerd worden”

DSC09101 v3
DSC09088 v2
DSC09052
DSC09075 v2

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “We zijn verheugd dat de Badzaak instapt als Premium Partner bij FC Twente. De Badzaak is gevestigd in Harderwijk, maar heeft een sterke binding met de regio Twente. Een bedrijf met ambitie, waar persoonlijk warm contact zeer belangrijk is. Daarin komt het noaberschap goed naar voren. De Badzaak is onze 11de Premium Partner en daarmee zijn de Premium Partner posities voor seizoen 2024-2025 uitverkocht. Dit concept zijn we in 2021 begonnen en trots dat deze nu uitverkocht is met voornamelijk regionale partijen.”

OVER DE BADZAAK

De Badzaak heeft een exclusief assortiment en richt zich vooral op erkende A-merken. Alles tot in detail perfect afgewerkt. Dat typeert de nauwkeurige werkwijze van het personeel van de Badzaak. De Badzaak wil uitstekende kwaliteit leveren en kiest daarmee met haar visie duidelijk voor hoge service en topkwaliteit, want op die manier kan het zich onderscheiden. De Badzaak is onder meer dealer van premium merken Dornbracht (kranen), Villeroy & Boch (sanitair, ligbaden en wastafelmeubelen), LoooX (massief eiken meubelen en accessoires voor badkamer en toilet), Geberit (wastafels, toiletten en meubelen), AquaClean (douchewc’s) en diverse merken wandafwerkingen zoals tegels van Porcelanosa, Cerriva en betoncire van Bybjorn.

Het uiteindelijk doel van de Badzaak is ervoor te zorgen dat de klanten genieten van rust, ruimte, comfort en dat met hoogwaardige kwaliteitsproducten welke op topniveau zijn afgewerkt.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.