FC Twente Vrouwen

Rick Scherp en Robbie Barends hebben hun contract bij FC Twente Vrouwen verlengd. De rol van de trainers Scherp en Barends, die dit seizoen ook al werkzaam zijn binnen de jeugdopleiding, bij het beloftenelftal en de eerste selectie, wordt vergroot.

DVS08559
Rick Scherp (links) en Robbie Barends (rechts)

"De contractverlengingen van Rick en Robbie zijn heel belangrijk voor FC Twente Vrouwen", vertelt Technisch Manager Rene Roord. "Wij zijn al een tijdje bezig om onze jeugdopleiding kwalitatief te verbeteren, omdat we in de toekomst nog meer eigen jeugdspeelsters willen laten doorstromen."

Scherp en Barends spelen een belangrijke rol binnen FC Twente Vrouwen. "Hun rol is al geruime tijd groot', vervolgt Roord. 'Rick gaat, in combinatie met de rol van keeperstrainer bij het eerste elftal, naar een full-time functie binnen de jeugdopleiding van FC Twente Vrouwen. Samen met Robbie, zijn takenpakket binnen de jeugdopleiding wordt ook vergroot, is hij verantwoordelijk voor het beloftenteam en voor Onder 16. Op termijn moet dat steeds meer eigen talenten opleveren voor het eerste elftal."

DVS08100 v2
DVS08245 v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.