Business

Cerriva tekende in 2022 een Premium Partner overeenkomst voor meerdere seizoenen. Deze overeenkomst is opengebroken en verlengd tot medio 2027. Hiermee blijft het Twentse bedrijf ook de komende seizoenen Premium Partner van de club.

Cerriva is al 25 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld. Wat ooit begon op een zolderkamer met agenturen voor Italiaanse- en Spaanse tegelfabrikanten is uitgegroeid tot een onderneming met 25 medewerkers. In Oldenzaal heeft het bedrijf een Ceramic Design Centra, waar alles onder Ă©Ă©n dak is samengebracht: showroom, kantoor en opslag. Vanuit deze locatie worden (groot)handelaren en zakelijke opdrachtgevers bediend. Met het partnership wordt er meer bekendheid gegeven aan waar Cerriva voor staat.

DSC03110 v3

Sportieve samenwerking
Gerrit van het Oever, oprichter en directeur Cerriva: “Het verlengen van het Premium Partnerschap met FC Twente sluit naadloos aan bij onze missie om verbinding te creëren: zowel binnen onze keramische wereld als in de sport. We kijken ernaar uit om de komende jaren samen met FC Twente nieuwe successen te boeken en onze gedeelde waarden uit te dragen.”

“Bij Cerriva merk je de Twentse mentaliteit” vult Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente aan. “Cerriva staat net als FC Twente voor trots en noaberschap en dat met gezonde ambitie. Op de locatie in Oldenzaal worden we altijd warm onthaald en aan de inkoopzijde werken we ook met Cerriva samen, dat werkt gewoon altijd goed. We zijn er dan ook trots op dat we het partnerschap met drie seizoenen hebben verlengd.”

Cerriva: Tiles That Connect
Of het nu gaat om het ontwerp van een winkel, showroom of restaurant, Cerriva zorgt voor tegels die verbinden. Met het uitgebreide aanbod en de nieuwste trends, gepresenteerd in het Ceramic Design Centre in Oldenzaal, biedt Cerriva haar klanten de perfecte basis voor ieder ontwerp.

Vanhuus: tegels voor thuis

Vanhuus, het merk van Cerriva dat ook in het stadion van FC Twente te zien is, staat voor hoogwaardige keramische tegels voor thuis. Met meer dan 70 verkooppunten door heel Nederland biedt Vanhuus een stijlvolle collectie voor badkamers, keukens en woonruimtes.

2 website
11 DSC03196
11 website foto 6

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.