FC Twente Vrouwen

Kerstin Casparij maakt de overstap naar Manchester City. De 21-jarige verdedigster speelde twee seizoenen voor FC Twente Vrouwen.

Kerstin Casparij zet in Manchester haar handtekening onder een meerjarig contract. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij FC Twente, waarin ik drie prijzen heb gewonnen en met een bijzondere groep heb samengewerkt”, zegt Casparij. “Ze moesten van goeden huize komen om mij weg te krijgen uit Enschede en Manchester City is voor mij een goede, logische stap. Het is een hele fijne, familiaire club, iets wat ik bij FC Twente ook ervaren heb.”

Technisch Manager Rene Roord: “Kerstin heeft zich bij FC Twente de afgelopen twee jaar fantastisch ontwikkeld tot Oranje-international. Na het winnen van drie prijzen maakt ze nu de overstap naar de Engelse top. Ik ben trots dat ze deze stap kan maken, hier doen we het allemaal voor. We wensen Kerstin heel veel succes in het vervolg van haar carrière.”

Over Kerstin Casparij

Kerstin Casparij kwam in de zomer van 2020 van sc Heerenveen naar FC Twente Vrouwen. In haar tijd in Enschede won ze twee keer de landstitel en won ze de Eredivisie Cup. In oktober 2021 maakte ze haar debuut bij de OranjeLeeuwinnen in de interland tegen Cyprus. Ook was ze deel van de selectie tijdens de Women’s EURO 2022 in Engeland, waarin ze drie keer in actie kwam.

52028679 FC Twente v2