Deze week verschijnt een nieuwe editie van het businessmagazine van FC Twente: ‘TROTS'. Het magazine voor de sponsoren van FC Twente heeft vanaf dit seizoen een nieuw format en een nieuwe naam. Het magazine is nu ook online te lezen via onderstaande link.

In deze TROTS uitgave onder meer een interview met Ramiz Zerrouki, die dit voorjaar een nieuw contract tekende bij de club, waren we te gast bij een van onze stersponsoren GGM Gastro uit Ochtrup, brachten we een bezoek aan skyboxhouder Hofparken en gingen we in gesprek met Kayleigh van Dooren van FC Twente Vrouwen. De speelster debuteerde dit seizoen in Oranje en strijdt met FC Twente Vrouwen om de landstitel.  

In deze editie maak je ook nader kennis met een groot aantal sponsoren van de club, waaronder Looping. Deze Enschedese onderneming was al aan FC Twente verbonden en is met ingang van het nieuwe seizoen Premium Partner. Verder aandacht voor Thoma Post, Elektramat, Skepp, Beimer, idverde, Blauwolk, Wilmink Oosterveld en het TOS wisseldiner.