Business

Bravo Beveiliging is met ingang van het nieuwe seizoen Premium Partner van FC Twente. Bovendien wordt het Twentse bedrijf de komende drie jaar de nieuwe officiële beveiligingspartner van FC Twente. Bravo Beveiliging gaat op zowel wedstrijddagen als niet-wedstrijddagen de beveiliging verzorgen in De Grolsch Veste.

René Bouman, Directeur Bravo Beveiliging: “Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij krijgen om vanaf komend seizoen de gehele beveiliging bij FC Twente te mogen verzorgen. Wij hebben tijdens de coronaperiode en het afgelopen seizoen onze toegevoegde waarde al mogen laten zien door ondersteunende beveiligingswerkzaamheden. Dat wij op basis van deze inzet nu dan ook de gehele beveiliging mogen verzorgen zien wij dan ook als een mooie beloning voor de inzet, flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij kijken uit naar de uitbreiding van onze samenwerking en verheugen ons op de komende seizoenen.”

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “We zijn verheugd met Bravo Beveiliging als nieuwe Premium Partner. Het beveiligingsbedrijf is al jarenlang als sponsor verbonden aan de club en maakt komend seizoen de stap naar Premium Partner. Daarbij worden ze ook dé beveiligingspartner van FC Twente. We zijn er trots op dat we dit in handen kunnen leggen van een echt Twents bedrijf. Een mooi partnership, waarbij we opnieuw een regionaal bedrijf kunnen toevoegen aan de top van de sponsorpiramide.” 

OVER BRAVO BEVEILIGING
Bravo Beveiliging is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie en particulier onderzoeksbureau. De doelstelling van Bravo Beveiliging is het totaal ontlasten en ontzorgen van opdrachtgevers door het organiseren van maatwerkoplossingen. Bravo Beveiliging is een allround beveiligingsbedrijf op het gebied van objectbeveiliging, mobiele surveillance en evenementenbeveiliging. Bravo Beveiliging staat middenin de maatschappij en ondersteunt diverse maatschappelijke initiatieven, waaronder de Hart van Twente Skybox. Meer over Bravo Beveiliging op www.bravobeveiliging.nl.

DSC04454 Verbeterd NR
DSC04501 Verbeterd NR v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.