Open Dag 2024 Supporters

Het is bijna zover! Zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur vindt de Open Dag van FC Twente plaats. In en rondom De Grolsch Veste zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je alle belangrijke informatie

Toegang

De Open Dag is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. Kom op tijd om niets te missen van het programma en de activiteiten.

Vervoer & Parkeren

Wij adviseren om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plaatse voor een goede doorstroom.

Fiets
De fietssnelweg F35 loopt langs het stadion. Ook is er een extra fietsenstalling aan het plein voor het station Enschede Kennispark.

Openbaar vervoer
NS Station Enschede Kennispark bevindt zich direct tegenover het stadion.

Auto
Kom je toch met de auto? Je kan je auto parkeren bij P3, P4 en bij de parkeerplaats op de ijsbaan.

Pendelbussen
Er zijn volop parkeermogelijkheden op het terrein van de Universiteit Twente. Hier vandaan rijden gratis pendelbussen van en naar De Grolsch Veste.

Mindervaliden
Het is mogelijk voor mindervaliden om te parkeren bij P3.

Programma

  • 11.00 uur - 15.00 uur: Bernard van Heek Cup
  • 12.00 uur: start Open Dag met volop activiteiten
  • 12.00 uur - 16.00 uur: stadiontours
  • 15.15 uur: prijsuitreiking Bernard van Heek Cup op podium bij P1
  • 15.30 uur: spelerspresentatie op podium bij P1
  • 16.00 uur: speciaal muzikaal optreden van Jannes op podium bij P1

Plattegrond

Bekijk plattegrond hier.

Spelerspresentatie

De spelerspresentatie wordt gehouden van 15.30 uur tot 16.00 uur op het podium bij P1. Mindervaliden kunnen zich tussen 14.30 uur en 15.00 uur melden bij een steward bij het podium om voor het podium plaats te nemen.

Fanstore

De Fanstore is op zondag vanaf 12.00 uur geopend. Vanaf dat moment is ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt verkrijgbaar.

Betaalwijzes

Tijdens de Open Dag kun je zowel contant als met pin betalen bij de horecapunten, de twee betaalattracties, de Fanstore en de Kidsclub. De Vestekaart kan deze dag niet gebruikt worden. Let op: er zijn geen pinautomaten in de buurt van het stadion, dus zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt als je contant wilt betalen.

Weersverwachting

De weersverwachting voor zondag 14 juli ziet er gunstig uit, met een voorspelde temperatuur van rond de 21 graden en een lichte bries. Naar verwachting blijft het droog, waardoor het ideaal weer is voor een gezellige dag.

Eten & Drinken

Er zijn diverse horecapunten verspreid over het terrein waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje, met voor ieder wat wils.

Activiteiten voor kinderen

Er zijn tal van activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van leuke workshops tot spannende spelletjes, er is voor iedereen iets te doen. Zowel jongere als oudere kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met diverse leuke en interactieve activiteiten.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Open Dag van FC Twente! Tot dan!

Vanwege de verschillende bouwwerkzaamheden in De Grolsch Veste is het deze zomer helaas niet mogelijk om activiteiten op het veld en de tribune te organiseren. Daarom worden nagenoeg alle activiteiten georganiseerd rondom De Grolsch Veste. Via een speciale stadiontour, waarbij je langs alle prominente ruimtes van de spelers in het stadion komt, kun je wel een kijkje nemen in het stadion.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.