FC Twente Vrouwen

Annouk Boshuizen (25) maakt de overstap naar FC Twente Vrouwen. De middenvelder uit Vlaardingen speelde afgelopen twee seizoenen voor Feyenoord en tekent in Enschede een contract tot de zomer van 2024.

Boshuizen: 'Ik ben erg fijn ontvangen door mijn teamgenoten, Joran en Rene. Ik kom in een volwassen team terecht met meiden die veel ervaring hebben en tot het uiterste gaan. Ik hoop dat ik hier mijn steentje aan bij kan dragen. Ik heb er veel zin in.'

Technisch Manager Rene Roord: 'Ik ben verheugd dat we Annouk naar FC Twente hebben kunnen halen. Ze is een ervaren speelster die ook aanvoerdster is geweest bij haar vorige clubs. Een welkome toevoeging voor onze relatief jonge groep."

Annouk Boshuizen (Vlaardingen, 22 mei 1998) speelde in de jeugd bij VV Zwaluwen, VFC en VDL en maakte in 2016 de stap naar ADO Den Haag. In de zomer van 2021 vervolgde ze haar carrière bij Feyenoord.


Annouk Boshuizen maakt morgen deel uit van de selectie voor het oefenduel met Bayer 04 Leverkusen (17.00 uur, Sparta Enschede). Zondag tijdens de Open Dag wordt ze samen met de andere speelsters gepresenteerd op het podium.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.