FC Twente Vrouwen adovrtwevr

Vrijdagavond speelt FC Twente Vrouwen de belangrijke uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt in het Cars Jeans Stadion. In aanloop naar het duel spraken we met Anna Lena Stolze.

Eerder dit seizoen stonden FC Twente en ADO Den Haag al twee keer tegenover elkaar. Beide wedstrijden eindigden in een 4-4 gelijkspel. FC Twente wist haar laatste 10 competitiewedstrijden te winnen, ADO won 5 van haar laatste 6 competitiewedstrijden en speelde gelijk tegen Ajax.

Terug naar afgelopen vrijdag
Afgelopen vrijdag wonnen de FC Twente Vrouwen overtuigend van vv Alkmaar (7-0). “Als team hebben we goed gespeeld tegen vv Alkmaar en daar kunnen we vertrouwen uit halen voor de komende wedstrijden”, blikt een tevreden Stolze terug op de wedstrijd.

ADO Den Haag
De vorige twee wedstrijden die FC Twente tegen ADO Den Haag speelde dit seizoen waren spannend en eindigden dan ook in een gelijkspel. “We weten dat het een moeilijke wedstrijd kan worden tegen ADO. Maar we moeten gewoon scherp zijn en als team op ons best zijn. We gaan er alles aan doen en keihard voor werken om deze wedstrijd te winnen”, aldus Stolze.

Slotfase van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen
Met nog drie wedstrijden voor de boeg gaat FC Twente Vrouwen als koploper de spannende slotfase van de competitie in. “We kijken per wedstrijd en hebben het nog steeds in onze eigen hand. We weten dat we elke wedstrijd moeten winnen en daar werken we hard voor. Natuurlijk is het een spannende periode, maar het belangrijkste is dat we ons als team goed voelen en er hangt een goede sfeer binnen de groep”, blikt Stolze vooruit op de slotfase van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

ADO Den Haag Vrouwen - FC Twente Vrouwen begint vrijdagavond om 19.30 uur en wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag.