Eerste selectie

Andries Ulderink heeft zijn contract bij FC Twente met een jaar verlengd. Ulderink maakt sinds de zomer van 2020 als assistent-trainer deel uit van de technische staf, zijn nieuwe verbintenis bij de club loopt tot medio 2023.

Andries Ulderink: "Nadat ik vorig jaar bij FC Twente ben gekomen, kijk ik uit naar de komende seizoenen bij de club. Met de selectie en staf willen we nieuwe stappen zetten en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. We willen het team ontwikkelen, maar ook de individuele spelers.”

Jan Streuer: “We zijn blij dat Andries zich langer aan de club heeft verbonden. Andries heeft een schat aan ervaring en is een enorm gedreven trainer. Hij vervult een belangrijke rol in de huidige technische staf.”

49591750 FC Twente 315423
Over Andries Ulderink

Andries Ulderink, die als speler uitkwam voor het Borculose Reünie en HSC ’21, was trainer bij onder andere De Graafschap, GA Eagles, AGOVV Apeldoorn en Ajax. Vanaf 2016 was Ulderink twee seizoenen als assistent werkzaam bij het Engelse Reading en daarna trainer van Ajax Cape Town. Sinds de zomer van 2020 maakt Ulderink deel uit van de trainersstaf van FC Twente.