Eerste selectie

Anass Salah-Eddine (22) maakt definitief de overstap van Ajax naar FC Twente. De Jong Oranje-international voetbalde vorig seizoen op huurbasis in Enschede en tekende donderdagavond in De Grolsch Veste een contract tot medio 2027 met de optie voor nog een seizoen.

DVS00690
DVS00749 v2

“Het is heel fijn om terug te zijn bij FC Twente en morgen de spelers weer te zien”, vertelt Anass Salah-Eddine. “Ik heb vorig jaar een mooi seizoen gehad bij de club en dat hoop ik een vervolg te geven. Dat ik vandaag mijn contract teken, op dezelfde dag als Myron Boadu, is wel heel speciaal. Ik ken hem goed uit mijn tijd bij AZ en we hebben altijd contact gehouden.”

“We kennen Anass goed, hij heeft vorig seizoen op huurbasis een prima indruk gemaakt”, vertelt Arnold Bruggink. “Het is mooi dat we deze talentvolle speler nu definitief kunnen overnemen van Ajax. Anass is een speler waar we veel vertrouwen in hebben voor nu en in de toekomst.”

Over Anass Salah-Eddine
Anass Salah-Eddine speelde in de jeugd van AZ en Ajax en maakte in 2022 voor de Amsterdamse club zijn debuut in de Eredivisie. Afgelopen seizoen speelde Salah-Eddine op huurbasis voor FC Twente en keerde na dat jaar terug bij Ajax.

SalahYT
Interview
DVS00197

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.