FC Twente Vrouwen

Na de interlandweek staat komend weekend de Vrouwen Eredivisie weer op het programma. Na de overwinning tegen Telstar neemt FC Twente Vrouwen het zondag op tegen Excelsior. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportcampus Diekman.

Afgelopen week stond in het teken van interlandwedstrijden. Van Domselaar, Dijkstra, Kalma, Van Dooren, Jansen, Kaptein, Peddemors, Everaerts, Kroese en Dhont sloten aan bij hun nationale team voor oefenwedstrijden. Trainer Joran Pot is blij dat de internationals weer terug naar Enschede komen. "De speelsters keren deze week terug en dat is prettig, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het duel met Excelsior. Het is een stugge tegenstander en we zullen gelijk scherp moeten zijn tegen een tegenstander die hard werkt en het ons erg lastig kan maken."

De vorige wedstrijd tegen Telstar werd gewonnen, maar Pot zag zeker verbeterpunten. "We speelden met vlagen goed onder de eerste druk van Telstar uit, maar daarna was het te gehaast en snel. Dit zal beter moeten tegen Excelsior om ze los te spelen. Het is wel lekker om na twee uitwedstrijden weer een thuis te spelen. Zondag op het Diekman, en een week later ook in De Grolsch Veste."