FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond het seizoen afgesloten met een prijs. Na de 3-2 overwinning reageerden aanvoerdster Renate Jansen en doelpuntenmaker Lieske Carleer.

"Ik heb hier geen woorden voor", vertelt Renate Jansen. "We komen achter en dan moeten we forceren. Dan scoren we ook nog in de 93e minuut de winnende, het was een ontlading van jewelste. Het seizoen zo afsluiten, daar droom je van. In de eerste helft werden we teruggedrongen maar creëerden we wel veel. Dat bleeft de tweede helft ook zo. Uiteindelijk hadden we twee dode spelmomenten nodig, daarmee kunnen we ook winnen. Dit seizoen en vorig seizoen hebben we drie prijzen binnengesleept, daar ben ik heel trots op."

Lieske Carleer zorgde met haar doelpunt in de slotfase voor de overwinning. "Ik heb geen minuut getwijfeld, we weten dat we als team altijd kunnen scoren", begint Lieske Carleer. "Ik scoor niet zo vaak, want ik kom niet zo vaak voor de goal. Het is een mooi moment om te scoren en ik ben heel blij om mijn eerste goal voor FC Twente te maken."

67302203 FC Twente v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.