FC Twente Vrouwen twevrpsvvr

FC Twente Vrouwen wist zondagmiddag te winnen van PSV door twee treffers van Elena Dhont. De Belgische buitenspeler keerde na lang blessureleed weer terug en was meteen van grote waarde.

“Zo’n rentree had ik niet durven dromen”, begint Elena Dhont. “Het is fantastisch om weer terug te zijn en om dan meteen dit te doen voor het team. Beide doelpunten vlogen er mooi in, vooral de tweede. Een belangrijke overwinning voor het team, we staan weer zes punten los en gaan weer van wedstrijd tot wedstrijd kijken. Eerst nog even genieten van deze avond, ik ben blij om weer terug te zijn.”

Lees de reactie van Joran Pot onder de afbeelding.

63983015 FC Twente

“We hebben vorige week tegen onze directe concurrent punten verloren en dan weet je dat er een moeilijke wedstrijd aankomt”, begint Joran Pot. “We zijn hartstikke blij met de overwinning, we hebben een goede tegenstander verslagen vandaag. We mogen Elena bedanken, ik ben heel blij dat ze weer terug is.”

In de tweede helft kwam PSV weer naast FC Twente. “De 1-1 kwam een beetje uit het niets”, blikt Joran Pot terug. “Wij hadden het spel maar toen scoorde PSV. Dan kan de wedstrijd twee kanten op gaan, maar we hebben het goed opgepakt en hebben de controle gehouden. Dat resulteerde uiteindelijk in twee fantastische goals van Elena.”

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.