FC Twente Vrouwen adovrtwevr

Vrijdagavond speelt FC Twente Vrouwen de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. In aanloop naar dit duel blikken we vooruit met Ella Peddemors, die tegen PSV haar rentree maakte na haar blessure.

FC Twente Vrouwen won afgelopen week de thuiswedstrijd tegen PSV (3-1). Tijdens dit duel maakte Ella Peddemors haar rentree na twee maanden blessureleed. Tijdens het WK onder 20 in raakte Peddemors geblesseerd tijdens de warming-up. “Het is natuurlijk niet fijn om in het begin van het seizoen direct geblesseerd te raken”, vertelt ze. “Ik had graag de lijn van vorig seizoen door willen trekken, maar gelukkig kon ik in De Grolsch Veste tegen PSV weer mijn eerste minuten maken.”

Teamprestatie
“Spelen in het stadion maakt een wedstrijd voor ons extra bijzonder”, vervolgt Peddemors. “Het is heerlijk om op zo’n goed veld te mogen spelen. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dan ben ik vooral blij met hoe we de wedstrijd gespeeld hebben. Ik denk dat we een goede teamprestatie hebben geleverd, waarbij ik persoonlijk een prima invalbeurt had”, blikt Peddemors terug.

 

56697429 FC Twente

Vrijdag staat de uitwedstrijd in Den Haag op het programma, voor FC Twente Vrouwen een lastige tegenstander. Vorig seizoen eindigde de ontmoeting tweemaal in een 4-4 gelijkspel, de derde wedstrijd werd met 3-1 gewonnen. “We weten dat ADO Den Haag een fysiek sterke ploeg heeft. Het is aan ons om niet mee te gaan in hun spel, maar van ons eigen spel uit te gaan. We hebben in onze selectie genoeg kwaliteit om de drie punten mee te nemen naar Enschede.”

Ella Peddemors was vorig jaar een van de basiskrachten op het jonge middenveld van FC Twente. “Vorig seizoen heb ik tijdens de tweede seizoenshelft bijna alles gespeeld, die lijn had ik dit seizoen graag door willen trekken. Helaas ben ik er even uit geweest, maar vanaf nu kijk ik vooruit en ben ik klaar om de lijn van vorig seizoen weer op te pakken.’

Het duel tussen ADO Den Haag en FC Twente wordt gespeeld in het Bingoal Stadion in Den Haag. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt.