Eerste selectie

Als afsluiting van de trainingsweek in De Lutte won FC Twente zaterdagmiddag in Goor overtuigend van het Deense Odense BK. Drie goals van Sem Steijn en twee van Manfred Ugalde stonden aan de basis van de 7-1 zege. Na afloop blikte trainer Joseph Oosting terug.

20230715 FCT Odense BK oefen 29696

“We hebben een heel goede week gedraaid”, vertelt Joseph Oosting. “We hebben veel kunnen doen in De Lutte en vandaag af kunnen sluiten met een goede en mooie wedstrijd. Dan kun je alleen maar tevreden zijn. Vandaag hebben we veel verschillende goals gezien, dat is mooi.”

“Afgelopen week hebben we veel aandacht besteed aan de manier van voetballen aan de bal. In De Lutte hadden we geweldige faciliteiten met goede velden. Dat is de basis. De werkethiek was goed. We willen leren om beter te worden.”

In Goor kwamen Youri Regeer en Younes Taha niet in actie. “Youri had gisteren al iets last van zijn knie en tijdens de warming-up had hij toch te veel last”, vervolgt Oosting. “In deze fase neem je geen risico. Younes zou 45 minuten spelen vandaag, maar hij had tijdens de warming-up ook wat last.” 

 

 

20230715 FCT Odense BK oefen 18282

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.