FC Twente Vrouwen excvrtwevr

Ella Peddemors keerde vrijdagavond na bijna tien maanden blessureleed terug op het veld. De middenveldster verving in de 63e minuut Wieke Kaptein in het met 0-2 gewonnen duel tegen Excelsior.

61347829 FC Twente
61347831 FC Twente
61347832 FC Twente

Vlak na rust begon Ella Peddemors met de warming-up, een bijzonder moment voor de middenveldster. 'Het is natuurlijk lastig in te schatten van tevoren of je gaat spelen of niet', vertelt Peddemors. 'Wanneer je dan mag gaan lopen, begint het wel even te kriebelen. Ik heb er lang naar uitgekeken en ben blij om hier mijn rentree te maken. Het is heerlijk om weer op het veld te staan'.

Trainer Joran Pot is heel blij met de terugkeer van Peddemors. 'Ella heeft hier maanden naartoe gewerkt en we zijn blij met haar rentree', begint Joran Pot. 'Toen ze inviel hadden we haar eigenlijk in een andere positie willen zetten, maar door het uitvallen van Te Brake moest ze alsnog wat lager spelen op het middenveld. Dat heeft ze goed ingevuld, ze heeft het spel kunnen verplaatsen en haar verdedigende taken goed uitgevoerd. Maar het belangrijkste is dat Ella weer terug is, daar zijn we heel blij mee.'

61348141 FC Twente
61348140 FC Twente

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.