twerkc Eerste selectie

Na afloop van de 3-0 overwinning op RKC Waalwijk blikten aanvoerder Robin Pröpper en doelpuntenmaker Sem Steijn terug op de middag in De Grolsch Veste.

VEU 7322 kopieren
AVE 7310 kopieren
AVE 7327 kopieren
AVE 7376 kopieren
VEU 7366 kopieren
VEU 7379 kopieren
VEU 7386 kopieren

Sem Steijn
“Hier heb ik lang naar uitgekeken, om weer te beginnen, want tegen Volendam viel ik uit met een hersenschudding. Dat heeft een tijdje geduurd om daar van te herstellen. Het is gewoon genieten om hier op het veld te staan. Ik ben blij met mijn doelpunten vandaag en de overwinning. Vrijdag hoorde ik dat ik mocht spelen, dan maak je wel even een sprongetje. Ik moest zelf natuurlijk eerst weer helemaal fit worden na de hersenschudding en dat ben ik nu gelukkig weer. Ik heb het onwijs naar mijn zin hier. Ik ben heel blij met deze wedstrijd.”

Robin Pröpper
“We speelden vooral de eerste helft een goede wedstrijd, op wat schoonheidsfoutjes na. We waren gewoon heel veel in de aanval. We stonden tegenover een RKC waar het moeilijk tegen spelen is. Ze stonden goed georganiseerd. Daar kom je moeilijk doorheen. Toch bleven we in de eerste helft goed geduldig. In de tweede helft was dat wel anders. Zij begonnen na rust beter, maar uiteindelijk gooiden we het duel op slot. RKC veranderde na rust van systeem en daardoor waren wij wat zoekende hoe we de tweede ballen op moesten pakken en ook voetballend waren we niet meer zo goed als in de eerste helft. Toch kwamen zij weinig tot kansen, ondanks dat we het wat moeilijker hadden. We waren zelf ook slordig aan de bal en stonden achterin een aantal keer niet goed. Ondanks dat zij na rust beter waren, kwamen we niet echt in de problemen.”

Foto's: Anja Veurink 

Youtube 22 23 v4
Interview
VEU 7315 kopieren